BASIC 45.00 €

 • 500 MB  hapsirë
 • 5 GB  trafik mujor
 • 5 MySQL  databases
 • 1 domain + 50 subdomains
 • 50 email accounts
Porosit

BUSINESS 65.00 €

 • 1000 MB  hapsirë
 • 10 GB  trafik mujor
 • 10 MySQL  databases
 • 1 domain  + 100 subdomains
 • 100 email accounts
Register

EXTRA 95.00 €

 • 2000 MB  hapsirë
 • 20 GB  trafik mujor
 • 20 MySQL  databases
 • 1 domain  + 200 subdomains
 • 200 email accounts
Register
chat

Për sa kohë do të përpunohet porosia ime?

Koha maksimale e përpunimit është 24 orë. Nëse porosia bëhet nga ora 08:00 - 20:00 të dhënat për procedim do t'i pranoni brenda pak orëve. Gjithashtu porosia mund të bëhet edhe ditëve të pushimit.

ecommerce

Si të paguaj?

Pagesën mund ta bëni vetëm përmes bankës në këtë xhirollogari: Emri i Bankës: ProCredit Bank Kosovë
Nr. i xhirollogarisë: 1189001649000109

reseller

Si të anuloj porosinë?

Anulimi i porosisë bëhet duke dërguar kërkesën për anulim në info@3host-ks.com. Kërkesa për anulim duhet të përmbaj: emrin dhe mbiemrin, adresën si dhe emrin e domenit që doni të anuloni.

server

Si të bëjë porosinë?

Mbi pakon e dëshiruar zgjedhni "Porosit", pastaj plotësoni të dhënat e kërkuara.Pas kësaj ju do të pranoni një email për hapat që duhet t'i ndiqni në vijim.

the hosting